Hulp met digitale apparaten

Naast de computer, tablet of smartphone, zijn er veel meer apparaten in huis waar vaak hulp bij nodig is. Van digitale televisies tot fotocamera's, maar ook van de slimme thermostaat tot zelfs wasmachines die gebuikt maken van het internet. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten heel goed wat ons in de nabije toekomst te wachten staat. Het makkelijker, comfortabeler en slimmer thuis blijven wonen, het is dichterbij dan u denkt. Wij helpen u hier graag bij.

(Digitale) televisie instellen

U heeft een nieuwe (digitale) televisie. Dan zijn er veel mogelijkheden en instellingen. Hoe kunt u de tv het beste aansluiten? Hoe programmeert u de zenders op de gewenste manier? Hoe komt u bij ‘uitzending gemist’ en kunt u de laptop ook aansluiten? Of u nu een filmliefhebber bent of een sportfanaat: met onze hulp haalt u meer uit uw tv.
Heeft u een ander apparaat dat u op uw pc of laptop wilt aansluiten zoals geluidsapparatuur of een smart-tv?
 

Printer aansluiten en installeren

Net een nieuwe printer in huis? Dan wilt u deze natuurlijk graag snel gebruiken. Om mooie familiefoto’s of belangrijke documenten uit te printen. Maar hoe sluit u de printer aan en hoe installeert u de software? Wij geven u graag tips en helpen u bij de installatie en instellingen van uw printer.
 
 

Zakelijk
€50,-
Per uur

No Cure No Pay – U betaalt alleen als het probleem is opgelost

Geen abonnement kosten

Binnen Purmerend geen voorrijkosten

Buiten Purmerend 15 euro voorrijkosten

Het totaaltarief wordt berekend per uur met een minimum van één uur.
Binnen Purmerend geen voorrijkosten. Daarnaast hanteren wij een no cure no pay garantie.